ANNEMARIJN

Foto van Annemaijn

Mijn naam is Annemarijn Noort, ik ben nu 29 jaar (augustus 2022) en werk sinds de start als persoonlijk coach op woonlocatie Borneostraat van Philadelphia. Ik mag sinds een jaar met heel veel plezier ook meehelpen met het opzetten van de nieuwe woonlocatie in Almere Poort. Ik vind het super leuk om de ervaringen die we hebben opgedaan bij de Borneostraat mee te kunnen nemen en hoop dat we samen met jullie allemaal een fijn thuis kunnen bouwen waar jullie kunnen gaan wonen en je gelukkig gaan voelen.

Ik werk komende tijd ongeveer vier uur per week voor het Homerushuis. Ik zal samen met andere collega’s vooral helpen op het gebied van zorg en kwaliteit. Want hoe de zorg precies allemaal zal gaan, willen we namelijk samen met jullie allemaal gaan bespreken en voorbereiden. Het kan dan ook dat jullie mij vaker in de mail gaan tegenkomen, aan de telefoon krijgen, tegenkomen bij een activiteit of informatieve bijeenkomst.

Ik woon zelf in Zwolle samen met mijn vriend in ons eerste eigen huisje. Ik ga graag heen en weer naar Almere met de trein en ben dan in één uur op mijn werk. Ik hou van leuke dingen doen in de mooie stad Zwolle, vrienden en familie om mij heen hebben en ga weer starten met studeren. Aankomende twee jaar ga ik naast mijn werk de opleiding orthopedagogiek doen op de Universiteit Utrecht. Ik hoop nog meer over opvoeding en ontwikkeling, gedragsstoornissen en verschillende beperkingen te leren.Hier heb ik super veel zin in! Ik hoop deze informatie natuurlijk ook weer in te kunnen zetten voor jullie.

Ik ben super blij dat ik de kans heb gekregen mee te werken aan het Homerushuis en kijk er naar uit jullie te ontmoeten! Hopelijk tot snel!