DAAN

Foto van Daan

Ik ben Daan en ik ben geboren in december 1997. Ik ben een behoorlijke lachebek en dol op gezelligheid. Als ik vrij ben doe ik graag bordspelletjes, sjoelen, of iets dergelijks, maar ook op de switch kan ik me heel goed vermaken met diverse spellen, of op de pc films kijken via netflix, daar geniet ik ook van.

Ik werk drie dagen per week bij Zorg la Fleur, waar ik graag met de dieren werk, maar ook het helpen met koken of creatief bezig zijn vind ik prima om te doen.  Eén dag per week werk ik op het Atelier A93, daar heb ik al mooie beeldjes gemaakt en veel mozaïek werk gedaan. Beide werkplekken zijn heel verschillend, maar ik vind het allebei erg leuk. Als ik thuiskom van mijn werk, ga ik altijd even uitgebreid knuffelen met de honden en de poes. Die ga ik straks wel erg missen als ik niet meer bij mijn ouders woon.

Verder ben ik dol op zwemmen, bubbelbad en sauna en ik zit al heel erg lang op Budomix. Dat is een G-groep van kickboksen. Heel erg leuk, maar op dit moment lukt me dat niet zo goed omdat ik erg veel last heb van mijn rug. Dat is ook de reden, dat ik nu niet veel buitensport, zoals badminton en balletje trappen op het veld. Dus ik hoop snel geen rugpijn meer te hebben en dat lekker weer te kunnen doen.

Ik heb een oudere broer en zus, Rick en Marion, waar ik graag dingen samen mee doe of bij ga logeren. Verder logeer ik met veel plezier al heel lang bij Logee Okee en soms bij Wally Zorg.

Ik kijk er naar uit, straks in het Homerus huis te wonen met mijn vrienden.