DAMIAN

Foto van Damian

Dag allemaal! 

Mijn naam is Damian Zweedijk en ik ben nu, maart 2023, 26 jaar oud. Ik woon al een tijdje op een andere woongroep in Almere en het is tijd voor een nieuwe stap. Ik ben om die reden ontzettend blij dat ik ben uitgekozen om te wonen in ’t Homerushuis in Almere Poort. Ik hoop dat ik bij Philadelphia meer tot mijn recht kom en ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten!

Wat meer over mezelf; Ik hou van gamen, samen sporten, koken en andere activiteiten die je samen kan doen. Ik ben sociaal, hou van humor en vind het leuk om anderen te helpen. Momenteel werk ik twee dagen bij Spotlight en één dag bij de Rondo in Almere Stad. 

Bij Spotlight leer ik ICT, multimedia en software computervaardigheden ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het uit elkaar halen van computers, het installeren van programma’s en het bewerken van foto’s en video’s. Daarnaast werk ik ook bij Spotlight als schoonmaker. Bij de Rondo mag ik ADL ondersteuning aanbieden aan de mensen die daar wonen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de mensen, een luisterend oor aanbieden tijdens de één op één begeleiding en het geven van eten, wandelen en andere gezamenlijke activiteiten.

Op de foto zie je Sammy. Sammy was heel lang in onze familie. Helaas is hij bij een ongeluk overleden.

Hopelijk geeft dit een klein beetje beeld wat ik leuk vind om te doen en waar ik voor sta! Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn en kijk uit om jullie te ontmoeten!!

Met vriendelijke groet,

Damian Zweedijk