DANA

Dana zit op haar gemak in een mooie boom

Hoi. Ik ben Dana. Ik ben geboren in 2003 en ik woon nu nog bij mijn ouders thuis, in Almere Haven.

Ik werk vier dagen in de week. Twee dagen bij Weet Hoe Je Leeft, een dag bij Art Loca en een dag bij De Koekerij. Ik ben dol op spelletjes en gamen. Ik speel graag PUBG met mijn vader, en bordspelletjes met mijn moeder en mijn zus. Ik hou erg van muziek en ik zing graag. Ik ben gek op dieren. Thuis heb ik twee katten en twee honden. Als ik ergens een dier zie, moet ik even knuffelen.

Verder kook ik graag. Dat kan ik al best goed. Ik hou van gezelligheid en van vrolijkheid. Om grappen moet ik erg lachen. Ik maak ze zelf ook graag. Ik hou erg van creatief zijn. Tekenen, kleien, kralen rijgen (daar maak ik sleutelhangers van en die verkoop ik) en diamont painting. Op zaterdag ben ik een Scout. Ik hou erg van films. Het liefst een beetje boel eng. 

Ik heb er heel veel zin in om in het Homerushuis te gaan wonen. Veel van de bewoners ken ik al. Van school of van mijn werk. Zo gaaf!!!

Mijn oudere zus Maura is vorig jaar in een eigen appartement gaan wonen. Ze komt best vaak langs. Dan blijft ze gezellig eten en gaan we spelletjes doen. Zij woont in Duin, dat is naast Almere Poort.