FENNA

Foto van Fenna

Hallo, Ik ben Fenna. Ik ben geboren op 28 mei 1998 dus is word dit jaar (2023) 25 jaar. 

Door de week woon ik bij mijn moeder en stiefvader samen met mijn broertje en zusje. En om het weekend ben ik te vinden bij mijn vader. Allemaal in Almere Buiten. Bij mijn moeder hebben we twee honden die ik graag uitlaat als het mooi weer is. Bij mijn vader knuffel ik graag de katten, alleen willen de katten dat niet, dus dan pak ik maar weer een arm vol knuffels.

Ik ben heel creatief en gek op paarden en paardrijden. Ik werk dan ook op De Stek, en rij daar twee keer per week paard. Verder werk ik bij De Witte Olifant om lekker creatief bezig te zijn en als je een keer een lekker bakje koffie wil, loop dan op donderdag of vrijdag eens langs bij Brownies en Downies in Almere Buiten.

Als ik vrij ben kijk ik graag naar films of ik ga tekenen, armbanden maken of iets anders creatiefs doen. Ook bel of app ik graag met vriendinnen. 

Ik heb heel veel zin om naar ‘t Homerushuis te gaan. Een aantal vrienden en vriendinnen gaan hier ook naartoe dus het zal een gezellige boel worden. De komende tijd ga ik lekker mijn eigen spulletjes kopen zodat ik er volgend jaar helemaal klaar voor ben!