HOMERUSPLACE

De bewoners van ’t Homerushuis gaan gewoon meedoen in onze samenleving. Ze worden gewone buren in de buurt, net als ieder ander. Ook zij willen een steentje bijdragen aan een leuke en gezellige buurt. Daar gaan we dus wat voor doen!

We gaan ervoor zorgen dat alle bewoners van het Homerskwartier elkaar bij ons kunnen ontmoeten. Hiervoor komt er een aparte grote ontmoetingsruimte op de begane grond van het gebouw. Deze ruimte krijgt een eigen ingang. We noemen deze plek “Homerusplace”.

Van de gemeente Almere weten we dat de bewoners van het Homeruskwartier behoefte hebben aan een plek om elkaar te ontmoeten. Bij voorkeur met een hapje en een drankje en dat is precies van we gaan bieden in Homerusplace!

Homerusplace wordt ook een dagbesteding voor mensen met een beperking. Dat kunnen bewoners van ’t Homerushuis zijn, maar ook andere mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Homerusplace wordt dus een gezellige ontmoetingsplek voor de hele buurt. We hopen daar buurtbewoners te leren kennen en wie weet kunnen we nog meer voor elkaar gaan betekenen!