JAN

Foto van Jan Peterse

Hoi!! Ik ben Jan Peterse en mag helpen bij het realiseren van weer een nieuwe locatie in Almere. De afgelopen jaren heb ik geholpen met het realiseren van twee andere woonlocaties in Almere (aan de Borneostraat en aan de Oslostraat).  Ook ben ik betrokken geweest bij het realiseren van de Witte Olifant, een locatie waar je dagbesteding kan krijgen.

Ik houd mij bezig met de realisatie van het gebouw ’t Homerushuis en de afspraken met de woningbouwvereniging die het gebouw aan ons verhuurd. Tevens schakel ik een bouwmanager in die voor Philadelphia zorgt dat alles goed gebouwd wordt en er niks vergeten wordt.

Ondertussen ben ik 31 jaar werkzaam bij Philadelphia en heb daar verschillende banen gehad welke allemaal met het gebouw te maken te maken hebben. In het begin was ik hoofdzakelijk bezig ervoor te zorgen dat onze gebouwen er goed bij staan. Tevens zorgde ik voor de nodige verbouwingen. De afgelopen 20 jaar mocht ik zorgen dat er nieuwe gebouwen kwamen. 

Samen met mijn vrouw Gaby woon ik in een oud boerderijtje in Terschuur. Wij zijn nu bezig met het zelf bouwen van een Bed & Breakfast. Dat duurt nog wel even omdat we dat geheel zelf doen in de weekenden.  Verder houd ik van lekker eten, lezen, wandelen, autorijden en vakanties.  Voor Corona ging ik met vrienden ieder jaar naar de 24-uurs race in Lemans en naar de Formule 1 in Oostenrijk. Maar de wintersportvakanties hebben mijn voorkeur heeft. Lekker skiën, genieten van de natuur en de gezellige restaurantjes op de piste.