JOEY

Foto van Joey op een poster

Hallo allemaal, even voorstellen. Mijn naam is Joey Bocciardo (je spreekt dit uit als, bo-tjar-do), ik ben nu (mei 2023) 28 jaar en woon nog bij mijn ouders in Amsterdam. Ik heb een jongere broer en we hebben ook twee lieve poesjes. Ik ben half Italiaans, mijn vader komt uit Italië, mijn moeder is Nederlands. 

Toen ik jong was heb ik op Scouting gezeten samen met mijn broertje. Dat was erg leuk maar ik ben er allang mee gestopt ook heb ik een aantal jaren op Karate gezeten. Vanaf kleins af aan heb ik het altijd leuk gevonden om te tekenen, het is ook één van mijn hobby’s. 

Sinds 2013 werk ik bij De Witte Olifant, een kunst atelier in Almere Haven, waar ik me verder heb weten te ontwikkelen en sindsdien doe ik bij De Witte Olifant: tekenen, schilderen, kleien en verhalen maken. Ik ben echt op mijn plek bij “De Witte Olifant” waar ik leuke vrienden heb ontmoet. 

Ik heb via De Witte Olfant ook meegedaan aan het Outsiderwear Festival. Daar zijn de foto’s van. Outsiderwear is een project waarin getalenteerde “outsider” kunstenaars samenwerken met opkomende of al succesvolle mode ontwerpers en kunstenaars. Een outsider kunstenaar is een kunstenaar met beperking.

Ik hou ook erg van Harry Potter, the Lord of the Rings, The Hobbit, Manga en Anime. Verder zijn mijn hobby’s: lezen, gamen, wandelen, You-Tube video’s bekijken en helpen met klusjes. 

Ik kijk er erg naar uit om in het Homerus huis te gaan wonen en om de mensen daar te leren kennen. Ik weet zeker dat we goede vrienden zullen worden. 

Groetjes, Joey