JOEY

Foto van Joey

Hey hoi! Mijn naam is Joey Touwslager en ik ben begeleider & Community Builder bij Philadelphia Zorg. Ik vind het super dat ik mee mag bouwen aan een mooie, nieuwe locatie in Almere Poort, ’t Homerushuis. Hier zal ik actief in de buurt bezig zijn als community builder (buurtbouwer) om samen met alle bewoners te werken naar inclusiviteit en samenhorigheid in de buurt. Ook zal ik een helpende hand bieden bij buurtinitiatieven en buurtactiviteiten, bijvoorbeeld samen met de bewoners van ’t Homerushuis. Voor leuke ideeën en plannen kun je dus bij mij terecht.

Eigenlijk kom ik uit een heel ander werkgebied, namelijk de evenementenorganisatie & culturele sector. Daar stond ikzelf op podia en in theaters en organiseerde ik ook verschillende evenementen. 

Naast werk ben ik graag samen met vrienden en familie. Ik kook écht van alles, ga graag naar het theater voor een leuke comedyvoorstelling en ontdek ook graag mooie plekken op de wereld, om de historie te ontdekken of te surfen. Ik heb geen kinderen, maar wel een heel leuk konijn!

We zullen elkaar de komende tijd vast zien en spreken. Ik ben superbenieuwd naar alle bewoners en wat jullie allemaal beweegt.
Tot snel…