JULIAN

Foto van Julian

Dag allemaal, mijn naam is Julian Lapworth en ik ben (concept) ontwikkelaar bij Zenzo Maatschappelijk Vastgoed. Samen met mijn collega’s Irmo Jansen en Jolene van Gent en nog veel meer andere partijen werken wij aan de ontwikkeling van ’t Homerushuis. Zelf werk ik sinds ruim een jaar met veel plezier aan project.

Als ontwikkelaar werken wij samen met alle betrokken partijen, om de dromen van de toekomstige bewoners te verwezenlijken. Het doel hiervan is om een huis te ontwikkelen waarin iedereen zich thuis voelt en trots op is. We nemen hierin de wensen mee van de toekomstige bewoners, het zorgpersoneel, de buurt en de toekomstige eigenaar. We richten het proces zo in dat elk van deze partijen wat van het ontwerp kan vinden en blij is met het eindresultaat.  

Ook na het ontwerp zijn wij nog betrokken bij ’t Homerushuis. We zullen namelijk in overleg blijven met de bouwer. Hierbij zorgen we ervoor dat alles volgens plan gaat. We blijven dan ook betrokken totdat de bewoners de sleutels krijgen. We hopen iedereen dus te zien bij de oplevering!