KEVIN

Foto Kevin Schipper in de sportschool

Hallo mijn naam Kevin, ik ben geboren in 1994 (April) en ik ben nu (2023) dus 28 jaar. Op dit moment woon ik op een woongroep van ’s Heerenloo. In deze woongroep heb ik al veel geleerd om zo zelfstandig mogelijk te kunnen gaan wonen. Zo vind ik het bijvoorbeeld ook leuk om zelf te koken, boodschappen te doen en zorg ik goed voor mijzelf.

Voor mij is het heel spannend dat ik in ’t Homerushuis mag gaan wonen en ik kijk er erg naar uit. Het is voor mij een grote droom die ik ooit eens op papier heb gezet, maar nu werkelijkheid gaat worden. Mijn eigen appartement(je) en straks allemaal nieuwe medebewoners waar ik er al een aantal van heb leren kennen.

Op dit moment werk ik 4 dagen in de week bij de Dekamarkt. Daarnaast ben ik mij aan het voorbereiden als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Op de woensdag ben ik vrij en naast de huishoudelijke taken heb ik die dag ook tijd voor ontspanning.

In mijn vrije tijd heb ik veel interesses. Ik hou van reizen (het liefst met de trein) en doe ook aan trein en vliegtuig spotten. Soms maak ik ook hele verre reizen, omdat mijn Moeder uit Indonesië komt en daar ga ik dan ook wel eens naar toe. Daarnaast vind ik sporten leuk en doe ik aan fitness op de sportschool en thuis. Ook computer gaming en simulaties (trein, vliegtuig) vind ik leuk.

Ik kijk er erg naar uit om straks in het Homerus huis te mogen wonen om een goede buurman te zijn en nieuwe vrienden te maken!