KEVIN

Kevin klimt met professionele spullen in een boom

Ik ben Kevin. Ik ben geboren in augustus 2003. Ik woon nu nog met mijn ouders, broertje en onze poezen Luna en Amy in Almere-buiten. Dit jaar (2022) heb ik mijn diploma gehaald op Aventurijn en werk nu 4 dagen per week. Op maandag en dinsdag bij Weet Hoe Je Leeft!, op donderdag bij De Koekerij en op vrijdag bij The Home of Creation. Woensdag is mijn “parttime dag”, dan ben ik samen met mijn moeder thuis. Ik help met klusjes en doen we leuke dingen samen als shoppen, kangoo-jumpen of steppen.

In mijn vrije tijd ga ik naar de G-scouting. Ik zit daar in de Chordatastam. We gaan regelmatig op kamp, waar ik erg van geniet. Ook vind ik het leuk om met vrienden af te spreken of uren te bellen. Ik luister graag naar muziek. Als het kan staat de muziek de hele dag aan. Vaak zie je mij met mijn koptelefoon op. Ik heb een brede muzieksmaak. Ook zing ik graag en heb 1 keer per week zangles.

Ik ben erg sportief. Ik heb in het verleden gezwommen bij Flevostar, heb op atletiek gezeten bij Almere ’81 en heb aan tennis gedaan bij Joymere. Tijdens Corona ben ik gestopt met tennis, maar zou nu graag willen tennissen bij een G-groep. Met mijn vader ga ik heel graag klimmen in Fun Forest.

Ik ben heel blij dat ik in ‘t Homerushuis ga wonen. Wonen in een eigen appartement, met veel bekenden, waar we samen leuke dingen gaan doen en onszelf verder kunnen ontwikkelen.