KRISTEL

Foto van Kristel

Mijn naam is Kristel van Kooten. Ik werk als gedragsdeskundige bij Philadelphia. Dit doe ik met veel plezier op verschillende locaties in de regio’s Amsterdam en Midden, en zo ook in Almere. Net als bij de Borneostraat, mag ik nu ook meehelpen bij de opstart van de nieuwe woonlocatie in Almere Poort. Het is fijn om deze ervaringen mee te kunnen nemen in dit mooie nieuwe project!

Als gedragsdeskundige hou ik mij bezig met het bekijken of we de ondersteuning die nodig is om fijn en prettig te kunnen leven, kunnen bieden en wat hier dan voor nodig is. Hiervoor lees ik verslagen van bijvoorbeeld onderzoeken die al gedaan zijn, maar ga vooral ook graag (samen met oa de zorgconsulent) in gesprek om een goed beeld hiervan te krijgen. Hiernaast denk ik mee in de voorbereiding over hoe de zorg en ondersteuning er uit zal komen te zien en hoe we iedereen hier zo goed mogelijk op kunnen voorbereiden. 

Zelf woon ik met mijn man en 3 kinderen in de buurt van Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik vooral met mijn kinderen bezig en zijn we graag buiten. Ik hou ook erg van bakken en koken, dus dit doe ik regelmatig. Met vrienden en familie spreek ik graag af om bij te kletsen of samen wat te ondernemen. Altijd wel wat te doen dus! 🙂 Ik kijk er naar uit om jullie de komende tijd te ontmoeten en verder te leren kennen!