LAURA

Foto van Laura

Hallo, mijn naam is Laura, ik ben geboren in 2001 en ik woon in Almere Parkwijk. Ik ben net klaar met school, De Aventurijn, waar ik een echt diploma heb gekregen.

Na de vakantie ga ik vijf dagen in de week werken. Twee dagen bij Wasseriade en drie dagen bij Zorgbakkerij Almere, waar ik in de Varia-groep zit. Daar doen ze heel veel gezellige dingen. Kijk maar eens op de website, het is teveel om op te noemen. 

Ik ben een vrolijke lachebek, hou erg van het strand, waar we ook regelmatig te vinden zijn. Het liefst wil ik al in april de zee in, maar dat is meestal nog een beetje te koud (vindt mama). Muziek luisteren en meezingen, spelletjes doen, film kijken en uit eten gaan zijn mijn hobby’s. Af en toe ga ik mee als caddie naar de golfbaan waar ik soms ook een (oefen)balletje mag slaan. Dat is best een eind lopen maar erna een broodje kroket eten is natuurlijk wel een must. 

Ik heb een oudere broer, Sam, die sinds vorig jaar een eigen huis heeft in Muziekwijk. Soms ga ik daar eten of logeren of haalt hij me op om achterop de scooter een ijsje te halen. Ik mis hem wel een beetje in huis en ben altijd blij als hij komt eten.

Ik vind het super cool dat ik straks in ’t Homerushuis mag gaan wonen. Beetje jammer dat het niet in Volendam staat want dan had ik dicht bij Nick en Simon gewoond. Maar Almere Poort is ook oke!