MARIANNE

Profielfoto Marianne Brenters

Mijn naam is Marianne Brenters en ik ben sinds kort als zorgconsulent betrokken bij de locaties van Philadelphia in Almere. Samen met mijn collega Gerda Jans en alle anderen zal ik een bijdrage leveren bij het realiseren van de nieuwe woonlocatie Het Homerushuis.

Ik werk al meer als 20 jaar bij Philadelphia. Hiervoor heb ik als zorgconsulent gewerkt in regio Noordwest. Sinds 2016 werk ik in regio Amsterdam en ben betrokken bij de kinderlocaties en nu dus ook bij de locaties in Almere. Ik vind het erg fijn dat ik samen met jullie aan dit project mag werken!

Ik woon in Santpoort, een klein dorpje net boven Haarlem en Velsen in. Het ligt tegen de duinen aan. Ik heb een man en twee studerende kinderen, welke niet meer thuis wonen. Maar ik vind het gezellig als ze bij ons langs komen.

Het is heerlijk om na mijn werk te wandelen in de duinen en langs de zee. Ook speel ik wekelijks volleybal, schaats in de winter en skeeler in de zomer. Hierin kan ik mijn energie kwijt na een hele dag werken op kantoor.

Binnenkort hoop ik jullie te ontmoeten op een ouderbijeenkomst. Mocht je jij persoonlijk willen spreken, loop dan even naar mij toe!