MARIJN

Foto van Marijn

Hallo, mijn naam is Marijn ik ben nu (april 2023) 21 jaar en woon in Almere bij mijn ouders. Mijn twee oudere zussen wonen ook in Almere.

Ik werk 3 dagen bij de Zorgbakkerij wat ik erg leuk vind. Daar zijn we druk met het maken van taarten, koekjes en met de feestdagen uiteraard de stollen, staven en chocolade. Nu komt Pasen en zijn we daar druk mee! Alles wat we maken gaat naar de winkel in Almere Stad maar we doen ook bestellingen voor bedrijven. Als de horeca klaar is wil ik ook graag in de bediening. 

Ik hou van vliegtuigen (ik ben dol op Flightradar24 en Schiphol) en ga graag met het vliegtuig op reis. Als we met de auto weggaan is dat ook goed natuurlijk. We gaan er regelmatig op uit om leuke dingen te doen. Naar de film gaan vind ik erg leuk of gezellig uit eten. Koffie drinken bij de Starbucks doe ik ook graag.

Éėn keer in de twee weken ga ik bowlen in Almere Buiten. Dat is erg gezellig en ik wil graag goed leren bowlen. Als het mooi weer is vind ik tennissen erg leuk en zwemmen doe ik ook graag. Als Tineke Schouten in het theater is ga ik ook graag de voorstelling bekijken. Zij is erg grappig met haar typetjes.

Ik verheug me op het wonen in ’t Homerushuis en ik kijk al vaak bij de Ikea voor leuke spullen!