MEREDITH

Foto van Meredith

Hola, Ik ben Meredith Marengo! Eerst was ik meer op de achtergrond betrokken bij ’t Homerushuis maar het is tijd om mijzelf voor te stellen.

Ik ben projectmedewerker voor ’t Homerushuis  en ik zal mij in de aanloop naar de opening van de woonlocatie bezighouden met voorbereidingen rondom Zorg & Kwaliteit en het klaarstomen van het team medewerkers dat op deze woonlocatie zal werken.

Nadat bekent is wie er allemaal komt wonen in ’t Homerushuis zijn er nog heel wat zaken nodig om te regelen zodat bij de opening iedereen thuiskomt in een warm bad en een zachte landing ervaart. Nieuwe dingen en veranderingen zijn altijd even wennen. Samen met een hoop andere mensen draag ik mijn steentje bij zodat deze periode zo goed mogelijk verloopt.

Een leuk weetje is dat ik in 2018 als coach gestart ben op woonlocatie Borneostraat. Dat was toen ook een nieuwe locatie. Alle geleerde lessen en ervaringen van wat erbij komt kijken neem ik met mij mee naar ’t Homerushuis. Ik kan alvast verklappen dat we met z’n allen aan het bouwen zijn aan iets super moois wat we nooit meer zullen vergeten!

In mijn vrije tijd houd ik van uitstapjes maken met mijn gezin, heerlijk uiteten met vriendinnen en gezellig zingen en dansen in de huiskamer. Naast erop uitgaan kan ik ook onwijs genieten van lezen. Dat doe ik dan ook graag om tot rust te komen.  Samen met mijn gezin woon ik ook in Almere en ik vind het super leuk om mijn kinderen mee te nemen naar mijn werk. Je zal mijn zoon en dochter zeker eens tegenkomen, het kan zelfs zijn dat je ze al hebt ontmoet tijdens de nieuwjaarsborrel!