MILOU

Foto van Milou Kemper

Hallo allemaal, mijn naam is Milou en ik ben geboren in januari 1992. Ik ben één van een tweeling. Mijn tweelingzus woont in Amsterdam, net zoals een oudere zus van mij. Mijn oudste zus woont in Zaandam. In maart 2019 ben ik tante geworden van een lief neefje en sinds een jaar heb ik ook nog een nichtje erbij gekregen.

Sinds december 2015 woon ik niet meer bij mijn ouders, maar in een woongroep met negen andere bewoners. Het is een oud schoolgebouw in Tussen de Vaarten. Ik heb daar een kamer met douche en toilet en een klein keukenblokje.

Ik werk 4 dagen in de week bij de Albert Heijn in de Danswijk. Ik vul daar de diepvriesafdeling. Ik werk daar met heel veel plezier en heb veel lol met mijn collega’s. Op mijn vrije dag maak ik mijn kamer schoon, doe ik boodschappen en kook ik voor de groep met hulp van een begeleider.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe 3 keer in de week mee met bootcamp. Verder houd ik van puzzelen in puzzelboekjes en kijk ik graag films en series. Ik hou ook van lekker kletsen met mijn medebewoners. Ik ben al een paar keer alleen op vakantie gegaan met Buitenhof Reizen. Verleden jaar was de reis naar Zakynthos. 

Ik heb heel veel zin om in ’t Homerushuis te komen wonen. Heerlijk om een eigen appartement te hebben en ook heel leuk om nieuwe bewoners te leren kennen!