RACHEL

Foto van Rachel Oosterom

Hoi, Ik ben Rachel Oosterom, ik ben geboren in 1999, en ben dus nu 23 jaar. Ik woon nu met mijn ouders en twee broers in Almere Buiten. David is 20 jaar en Marijn 17 jaar.

Door de week werk ik drie dagen bij Weet Hoe Je Leeft in Almere Buiten; daar werk ik in de tuin, met het hout of kom ik tot rust in de serre. Ook werk ik twee dagen bij Art Loca in Almere Haven, bij tekenen en muziek. Als ik op mezelf ga wonen, ga ik vier dagen werken. Dat wordt wel moeilijk kiezen voor me, want ik heb het erg naar mijn zin op beide plekken.

Ik hou van de gezelligheid van mensen om mij heen, klets graag over van alles en nog wat en hou alles om mij heen goed in de gaten. Maar ik ben ook graag alleen op mijn kamer om muziek te luisteren, te knutselen, te appen met vrienden of om TV te kijken. Met elkaar een spelletje doen of samen voetbal kijken vind ik ook leuk. Ik ben fan van Ajax en heb daar ook een T-shirt van! Verder ga ik ook graag met mijn vrienden logeren bij LogeeOkee, naar de disco of sporten bij SuperCool.

Ik ben heel blij dat ik met mijn vrienden mag wonen in ’t Homerushuis. Ik kijk er al erg naar uit. Mijn eigen kopje thee of koffie maken in mijn eigen kamer… Komen jullie kijken in mijn nieuwe huis? Dat zou ik erg gezellig vinden!

Groetjes, Rachel Oosterom