RAMONA

Profielfoto Ramona

Hoi allemaal, ik ben Ramona Visser, 25 jaar jong (september 2022) en ik werk als persoonlijk coach op de Borneostraat. Ook ben ik betrokken bij het opzetten van de nieuwe woonlocatie ‘t Homerushuis. Ik zal samen met mijn collega’s alles rondom het gebied zorg en kwaliteit opzetten en uitwerken voor ’t Homerushuis. Wat is nu goede zorg en wat hebben de toekomstige bewoners van ’t Homerushuis nodig? Dat is een vraag die hierbij centraal staat.

Het kan zijn dat ik in straks bij jullie langskom om kennis te maken met toekomstige bewoners en ouders. Dit om elkaar te leren kennen, maar ook om te kijken hoe wij met z’n allen de overgang van de huidige woonplek naar het wonen in ’t Homerhuis zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Misschien gaan wij samen dan vast aan doelen werken zodat jullie straks helemaal je draai vinden in ’t Homerushuis. We noemen dat Overbruggingszorg.

Ik heb er heel veel zin in om jullie te ontmoeten en om te kijken wie jullie eigenlijk allemaal zijn, waar jullie talenten liggen en waar wij de toekomstige bewoners van ‘t Homerushuis bij kunnen gaan helpen. 

Naast werken heb ik ook andere dingen die ik leuk vind om te doen, zoals sporten, wandelen, muziek luisteren en creatief bezig zijn. Zo houd ik van schilderen. Ik woon daarnaast samen met mijn vriend in Almere en ook heb ik twee katten genaamd Gato en Guapo. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten, tot dan!

Groetjes, Ramona