ROEL

Profielfoto Roel Wieringa

Mijn naam is Roel Wieringa, manager zorg en begeleiding in Almere voor de locaties Borneo en Oslo en straks ’t Homerushuis. Mijn rol bij de ontwikkeling van ’t Homerushuis is het leiden van het project, het verbinden van alle partijen die ’t Homerushuis helpen ontwikkelen en het koppelen van talent aan wat nodig is binnen het project.

Ik heb veel plezier in mijn werk als ik kan bijdragen aan werkgeluk voor iedereen die meewerkt en aan een eigen leven, een gewoon leven voor onze bewoners. Ik doe dat door steeds op zoek te gaan naar wat daar voor nodig is en dat dan te faciliteren. Zo ontwikkel ik mijzelf als dienend leider. Ik ben een verbinder en help teams bij zelforganisatie. Medewerkers help ik graag verder met het ontwikkelen van talent. Ontwikkel- of sollicitatiegesprekken voer ik graag buiten in het bos, op de hei of aan het strand. Ik wandel namelijk heel graag.

Verder zoek ik de ontspanning in het samen zijn met gezin of vrienden, het kijken van een goede film of een stevige pot tennis. Ook kook ik graag en vind het belangrijk mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn.