TROY

Hoi, ik ben Troy. Ik ben geboren in 1999 en ben nu 24 jaar. Ik woon nog thuis, samen met mijn ouders en mijn broertje van 21. Straks woon ik ook in ‘t Homerushuis. Best spannend!

Ik werk vier dagen per week in het stadsarchief van gemeente Almere. Samen met 29 collega’s zorg ik ervoor dat iedereen op het stadhuis hun post op tijd krijgt. Ik zorg voor het scannen van de post en het registreren in een computersysteem. Hierdoor krijgt iedereen snel zijn post digitaal op hun beeldscherm. Ik doe dat al vanaf 2017. Ik liep toen stage bij de gemeente en zat op het Nautilus College.

Ik hou erg van fantasy en adventure games, films, series en ook boeken die over oude culturen gaan. Bijvoorbeeld Grieken, Romeinen, Vikingen, Germanen en Egyptenaren. Iedereen kent bijvoorbeeld wel de Trojaanse Oorlog met het Paard van Troje. Daar komt ook mijn naam vandaan. Ik kijk veel naar YouTube, Netflix en andere zenders en lees ook graag boeken.

Ik zat op krachttraining, maar helaas ging mijn sportschool failliet. Ik zoek nu een nieuwe school en misschien wil ik ook wel eens een andere sport uitproberen. Drummen doe ik ook graag, maar vrees niet; ik heb een electronisch drumstel 😊 Ik reis ook graag. Ik doe dat samen met mijn begeleider Karen.

Ik vind het spannend om in ‘t Homerushuis te gaan wonen, maar ik vind het niet eng. Ik ben meer nieuwsgierig hoe alles gaat veranderen en hoe het gaat zijn. Ik ken ook al een paar andere bewoners. Ik hoop snel iedereen te leren kennen!

Groeten van Troy.