TopCare voor ons interieur!

Het wordt fijn wonen en werken in ‘t Homerushuis. Een mooi en goed interieur is daar heel belangrijk bij! Burobas heeft samen met toekomstige bewoners en begeleiders een interieur ontworpen. TopCare Projectmeubelen gaat dit interieur nu voor ons realiseren.

Na het interieurontwerp hebben we verschillende bedrijven uitgenodigd om een voorstel te doen voor de realisatie van dit ontwerp. We vonden het voorstel van TopCare het beste. Zij hadden veel werk gemaakt van hun voorstel. Met uitgebreide tekeningen en voorbeelden lieten zij zien wat ze allemaal konden doen om het ontwerp tot leven te brengen.

Interieurontwerp thema natuur
Een afbeelding uit het interieurontwerp van Burobas. Klik op de tekening voor het volledig ontwerp.

Het is belangrijk dat het meubilair van hele goede kwaliteit is. Het zal intensief gebruikt gaan worden en de zorgfinanciering eist dat het 10 jaar mee gaat. Ook moet het meubilair voor bewoners en begeleiders goed en makkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. We willen echter geen koude en saaie sfeer die je bij veel zorginstellingen tegen komt. We willen een warme en huiselijke uitstraling waar je je fijn en thuis bij voelt. 

Dit is precies wat TopCare ook wil bereiken als zij zorginstellingen helpen bij de realisatie van hun interieur. Bob is commercieel directeur en is samen met Kevin eigenaar van TopCare. Bob: “TopCare is 14 jaar geleden begonnen als een klein en warm familiebedrijf. Dit warme, huiselijke gevoel zie je terug in onze werkwijze. Ons motto is ‘meubilair voor de zorg van nu’. Samen met interieurarchitect Renate gaan we zorgen voor een warme, vertrouwde en huiselijk omgeving in ‘t Homerushuis. Natuurlijk gaan we hier ook de toekomstige bewoners en begeleiders bij betrekken!”

Als eerste gaan we aan de slag met de kosten. We hebben maar beperkte financiële middelen en we moeten goed kijken wat we hier wel en niet voor kunnen doen. We sluiten zeker niet uit dat we extra geld nodig hebben om het hele ontwerp te kunnen realiseren. We hopen dat iedereen ons dan gaat helpen om sponsoren en donateurs te zoeken!