JITSKE

Foto van Jitske Reinderink

Hoi. Mijn naam is Jitske Reinderink en ik werk als projectmanager bij het adviesbureau STAAT Bouwmanagement. In mijn werk begeleid en ondersteun ik zorgorganisaties in het gehele bouwtraject voor nieuwe huisvesting. Dit varieert van een kleine verbouwing tot een grote nieuwbouw voor bijvoorbeeld Philadelphia. Ik kijk daarbij vooral naar de wensen en eisen vanuit Philadelphia, denk mee met het ontwerp, de techniek, de planning en besteed veel aandacht aan het budget. Voor ’t Homerushuis ben ik gevraagd door Jan Peterse om hem te ondersteunen, zodat we samen een mooie nieuwbouw voor jullie kunnen realiseren.

Samen met Jan werk ik aan meerdere nieuwbouwprojecten voor Philadelphia. In het verleden onder andere voor de nieuwbouw aan de Borneostraat en momenteel bijvoorbeeld ook nog bij een grote nieuwbouw in Amsterdam Osdorp, genaamd SUHA

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn (kleine) kinderen, houd ik erg van lekker koken en eten, ga ik graag wandelen en tennissen. Ook houd ik erg van leuke vakanties of weekendjes weg met mijn familie of met vrienden.

Ik hoop dat jullie de nieuwbouw van ’t Homerushuis prachtig gaan vinden. Het wordt echt een gebouw om trots op te zijn!