SUSANNE

Hallo, ik ben Susanne Cornelis en ik woon met kind (Neele) en kat (Snoopy)  in Eindhoven. Al 17 jaar werk ik als interieurontwerper bij Burobas

Bij Burobas ontwerpen wij de binnenkant van gebouwen. We maken tekeningen van de ruimtes en kijken hoe deze ingericht kunnen worden. We doen voorstellen voor de materialen en kleuren van vloeren, wanden, plafonds en gordijnen en we kiezen meubels uit die binnen het gemaakte ontwerp passen. Dit doen we voor scholen, gemeentehuizen, kantoren en ook voor woongebouwen zoals ’t Homerushuis.

Toen we door Philadelphia gevraagd werden om ook voor ’t Homerushuis een plan te maken hebben we een aantal bijeenkomsten ingepland. Zodoende heb ik kennis gemaakt met een aantal van jullie. Met een inspirerende workshop hebben we samen bekeken welke zaken belangrijk zijn om van ’t Homerushuis een echt thuis te maken.  Met die informatie zijn wij aan de slag gegaan en hebben we een ontwerp kunnen presenteren waarin de huiselijkheid hopelijk door het hele gebouw terug te vinden is. 

Ik heb met enorm veel plezier aan dit project gewerkt en hoop dat iedereen ook met enorm veel plezier op deze mooie plek zal gaan wonen!