Een droomplek voor Sander

In het verhaal Een droomplek voor Sander beschrijft zijn vader hoe hij een dag uit de toekomst van zijn zoon voor zich ziet. Een leuke illustratie van wat we met z’n allen willen bereiken in ’t Homerushuis. Sander komt ook echt in ’t Homerushuis wonen. We gaan die droom waarmaken!

“We zijn in gesprek met een zorginstelling voor een begeleide woonplek voor Sander. De gesprekken gaan over wederzijdse verwachtingen. Ze vroegen naar onze droom voor Sander. Hoe ziet zijn toekomst er uit? Dus schrijf ik dit keer geen verhaal over wat we hebben meegemaakt. Het verhaal hieronder is fictie over wat Sander hopelijk gaat meemaken.”

Lees het hele verhaal op zijn blog www.tonbus.online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s