We nodigen de buurt uit!

Op dit moment hebben we een detailontwerp van het gebouw. Met dit ontwerp vragen we binnenkort de omgevingsvergunning aan voor de bouw van ’t Homerushuis. Het ontwerp blijft op alle punten binnen het bestemmingsplan, dus we hebben goede hoop dat deze vergunning snel verleent kan worden.

Het is nu tijd om de buurtbewoners te informeren over ’t Homerushuis. Op 11 april is het zover. Er komt een informatiebijeenkomst voor de buurt. Tijdens deze bijeenkomst informeren we de buurtbewoners over het ontwerp van het gebouw en de planning en is er ruimte om vragen te stellen. Op deze avond kunnen de buren ook kennis maken met Philadelphia en haar toekomstige bewoners.

De uitnodiging van de buurtbewoners voor de informatiebijeenkomst

Nordin en Sander zijn toekomstige bewoners en gisteren hebben zij 265 uitnodigingen in de buurt rondgebracht! Dit leidde alvast tot leuke ontmoetingen met toekomstige buren. De vader van Sander heeft hier een leuk verhaal over geschreven op zijn blog: Een klein geluksmoment. Als je dit verhaal wilt lezen klik dan hier. Als je de uitnodiging wilt lezen klik dan even op de afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s