Eerste bewonersbijeenkomst

Toekomstige bewoners en geïnteresseerden konden informatie krijgen over ’t Homerushuis door samen met hun verwanten in gesprek te gaan met medewerkers van het architectenbureau, de projectontwikkelaar, de woningbouwcorporatie, de gemeente Almere en zorginstelling Philadelphia. Deze bijeenkomst werd gehouden op 11 april in Buurtcentrum De Ruimte in het Homeruskwartier in Almere Poort.

Het was ook de eerste keer dat we bij elkaar waren en konden zien wie er nog meer belangstelling hadden om in ’t Homerushuis te gaan wonen. Veel belangstellenden bleken elkaar al te kennen van school, sport of werk en dat leidde tot uitbundige begroetingen. Het werd een hele gezellige middag waar ook vele vragen konden worden beantwoord. Er gaan zeker nog vele van deze leuke bijeenkomsten volgen!

Alle informatie die je daar kon zien of horen staat nu ook op deze website. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s