Informatieavond voor de buurt

Maandagavond 11 april was er een informatieavond voor buurtbewoners. Deze werd gehouden in Buurtcentrum De Ruimte in het Homeruskwartier in Almere Poort. Hier konden toekomstige buren informatie krijgen over ’t Homerushuis door in gesprek te gaan met medewerkers van het architectenbureau, de projectontwikkelaar, de woningbouwcorporatie, de gemeente Almere en de zorginstelling.

Het werd een goed bezochte avond die in een prettige sfeer verliep. Natuurlijk werden er door de buren ook kritische vragen gesteld, maar deze konden in goede gesprekken naar tevredenheid beantwoord worden.

De bezoekers werden ontvangen door twee toekomstige bewoners van ’t Homerushuis: Sander en Marc. Zij brachten hun toekomstige buren netjes naar de vergaderzaal. Dat leidde ook tot gesprekken tussen Sander, Marc en hun buren buiten de vergaderzaal. Sander en Marc konden ook iedere keer rekenen op een hartelijke groet toen de buren weer huiswaarts gingen. We kijken terug op een geslaagde avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s