De Infomarkt bij Aventurijn

Gisteravond 25 mei kon VSO Aventurijn eindelijk weer hun 2-jaarlijkse Infomarkt Wonen en Werken organiseren. Door COVID kon de vorige editie helaas niet doorgaan. Op deze markt kunnen leerlingen, oud-leerlingen en andere belangstellenden zich laten informeren over de mogelijkheden voor begeleid wonen en werken in Almere. Deze markt wordt altijd heel druk bezocht en dat was deze keer niet anders!

Er waren vele kraampjes te bezoeken. Ruim 20 dagbestedingsbedrijven presenteren zich met informatie en vaak ook met voorbeelden van wat de deelnemers daar maken. Er was dus genoeg lekkers om uit te kiezen! Ook de in Almere werkzame clientondersteuners waren aanwezig. Goed om te weten waar je hulp kan krijgen bij allerlei vraagstukken over het vinden van goede zorg.

De marktkraam bij VSO Aventurijn

Philadelphia was er met een marktkraam vol met informatie over begeleid wonen en werken. Een flink team van begeleiders en toekomstige bewoners stonden de bezoekers te woord. Je ziet ze allemaal op de foto hierboven. Dit leidde tot vele leuke en soms ontroerende gesprekken. Vele daarvan gingen over ‘t Homerushuis!

Toekomstige bewoners van ’t Homerushuis Sander en Marc zijn ook oud-leerlingen van VSO Aventurijn. Dat maakte een bezoek aan onze kraam extra leuk en informatief! Aan belangstelling geen gebrek! 

We kijken terug op een zeer geslaagde Infomarkt Wonen en Werken en we bedanken VSO Aventurijn voor de perfecte organisatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s