Burobas komt helpen!

Met veel plezier kunnen we vertellen dat we gaan samenwerken met Burobas! De interieurarchtecten van Burobas (zie foto) gaan samen met toekomstige bewoners, hun naasten en begeleiders het interieur van ‘t Homerushuis ontwerpen. Hier zijn we heel blij mee! 

Het gaat hierbij om alle gemeenschappelijke ruimtes en de werkruimtes voor de begeleiders. Dit zijn onder meer de hal en de gangen, de gemeenschappelijke woonkamers, de ontmoetingsruimte voor de buurt op de begane grond en de werk- en slaapkamers voor de begeleiders. Het gaat niet om de eigen appartementen van de bewoners. Die richten de bewoners zelf in.

Bas Lamers van Burobas:
“We hebben veel ervaring met het inrichten van zorginstellingen, maar van ‘t Homerushuis gaat we zeker geen zorginstelling maken! Het wordt een gewoon huis voor gewone mensen die zich net als iedereen thuis willen voelen op de plek waar zij leven. Het feit dat zij hierbij wat hulp nodig hebben doet daar niets aan af!”

We kijken uit naar een leuke samenwerking waar we met z’n allen stapsgewijs een echt thuis voor de bewoners en een fijne werkplek voor de begeleiders gaan ontwerpen. Volgende week begint het al! Dan komen we voor het eerst bij elkaar met toekomstige bewoners, ouders en begeleiders om kennis te maken en de eerste ideeën op te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s