Maandblad Bruisend nummer 1

Het eerste nummer van het maandblad “Bruisend”is uit! Dit blad is bedoeld voor kandidaat bewoners van ‘t Homerushuis, hun familie, vrienden, coaches en toekomstige buren in het Homeruskwartier. En verder natuurlijk iedereen die belangstelling heeft voor ‘t Homerushuis!

In dit blad vind je informatie over het wonen in en om ’t Homerushuis en over de voortgang van het project. Iedere uitgave zal een eigen thema krijgen. Dit keer is dat “De Bewoners”. Hoe vinden we die? Hoe kom je in aanmerking? Hoe verloopt de aanmelding? Is het al vol? Dat soort vragen gaan we in deze uitgave beantwoorden.

‘t Homerushuis komt midden in de wijk en vlak bij het centrum van het Homeruskwartier in Almere Poort. Er komt een ontmoetingsplek voor de buurtbewoners. De bewoners van het huis staan volop in het leven! Kortom ‘t Homerushuis wordt een gezellige en levendige plek voor de hele buurt: “Bruisend”.

De voorkant van maandblad Bruisend nummer 1

Kandidaat bewoners die zich hebben ingeschreven hebben het blad thuis op de mat ontvangen. Iedereen kan het blad downloaden door hier op de afbeelding van het blad te klikken, of via deze link.

Wil je het volgende nummer direct in je email? Vul dan hiernaast of hieronder je email-adres in en klik op de knop “abonneren”.

Laat je ons weten wat je van het Bald vindt? Veel leesplezier!