Uitnodiging buurtfeest 25 februari!

Wij nodigen de bewoners van ’t Homeruskwartier, Almere Poort en de toekomstige bewoners van ’t Homerushuis en hun familie en vrienden uit, om samen de start van de bouw van ’t Homerushuis te vieren!

We vieren dit op 25 februari 2023 met een buurtfeestje op de kavel waar ’t Homerushuis komt te staan: Agamemnonsingel 2 (hoek Trojestraat). Om 11:00 start het programma met een weggeeft vrijmarkt, live muziek en heel veel gezelligheid! Wij zorgen natuurlijk voor een hapje en een drankje.

Wil je een plekje op een marktkraam reserveren om je eigen spullen weg te geven aan mensen uit je buurt die er misschien iets aan hebben? Mail dan voor 15 februari even naar Joey.Touwslager@philadelphia.nl.

Meer informatie over ’t Homerushuis vind je op www.homerushuis.nl. Heb je nog vragen over het huis? Kom dan gezellig langs. We staan voor je klaar bij onze informatiemarktkraam.

Zien we je daar?