Het interieurontwerp is klaar!

We wisten al dat ’t Homerushuis een mooi en goed gebouw wordt. Om van dit gebouw ook een fijne plek te maken om te wonen en te werken is er ook een mooi en goed interieur nodig. Een interieur bestaat uit vloerbedekking, kleuren op de wanden, gordijnen, meubels, kasten en nog veel meer. Interieurontwerpers van Burobas zijn aan de slag gegaan om, samen met toekomstige bewoners, hun ouders en begeleiders, hiervoor een goed ontwerp te maken. Er is een ontwerp uitgekomen waar iedereen zich nu al thuis voelt!

Om alles van dit ontwerp goed te laten zien hebben we op onze website een aparte pagina gemaakt. Je vindt deze pagina in het menu onder “het huis” of door op de knop hieronder te klikken. Op de interieurpagina wordt uitgelegd waarom we met z’n allen voor dit interieur hebben gekozen en hoe het eruit ziet. Je vindt er meer dan 70 tekeningen die daar een heel mooi beeld van geven.

We zijn nu druk in overleg met de aannemer van het gebouw en met leveranciers van meubels. Als eerste om te zien wat het kost om dit ontwerp te realiseren. We weten nu al dat het spannend gaat worden om alles te kunnen betalen, maar we gaan ons best doen!

Als je nu denkt “wat gaaf hier wil ik wel een steentje aan bijdragen!” Laat hieronder dan even een berichtje achter. Alle bedragen, groot en klein, zijn welkom!