Geslaagde Infomarkt VSO Aventurijn

Woensdagavond 6 maart organiseerde VSO Aventurijn weer hun 2-jaarlijkse Informatiemarkt Wonen en Werken. Op deze markt kunnen leerlingen, oud-leerlingen en andere belangstellenden zich laten informeren over de mogelijkheden in Almere voor dagbesteding, vrijetijdsbesteding, begeleid wonen en ondersteuning. Deze markt wordt altijd heel druk bezocht en dat was deze keer niet anders!

Er waren vele kraampjes te bezoeken. Ruim 20 dagbestedingsbedrijven presenteren zich met informatie en vaak ook met voorbeelden van wat de deelnemers daar maken. Er was dus genoeg lekkers om uit te kiezen! Ook de in Almere werkzame clientondersteuners en belangenbehartigers waren aanwezig. Goed om te weten waar je hulp kan krijgen bij allerlei vraagstukken over het vinden van goede zorg!

Philadelphia was er met een klaslokaal vol met marktkramen met informatie over begeleid wonen en werken. Een team van medewerkers van Philadelphia stond de bezoekers te woord. Je ziet ze allemaal op de foto hierboven. Aan belangstelling geen gebrek voor onze locaties De Witte Olifant voor dagbesteding en Oslostraat, Borneo en ‘t Homerushuis voor begeleid wonen!

We kijken terug op weer een zeer geslaagde Infomarkt Wonen en Werken en we bedanken VSO Aventurijn voor de weer perfecte organisatie!