DERRICK

Profielfoto van Derrick

Hallo, ik ben Derrick van Putten. Samen met mijn vrouw Joke en een heel team gaan we in ’t Homerushuis De Verwennerij opzetten. Een koffie-, tea- en lunchroom waar we de huiskamer van de buurt willen zijn. Een plek waar buren elkaar kunnen ontmoeten. Hiernaast ben ik lid van de Familieraad van ’t Homerushuis.

In 2015 raakte ik mijn managementfunctie bij de Rijksoverheid kwijt door een reorganisatie. Na omzwervingen in het onderwijs en gesloten jeugdzorg besloot ik mijn hart te volgen en een dagbestedingslocatie op te zetten. Dit werd De Koekerij.  Het werken met mijn collega’s, nu in De Koekerij en straks in De Verwennerij, was de beste beslissing van mijn leven. Werk dat er toe doet met de allergeweldigste mensen.

Ik woon op het mooiste plekje van Almere Haven, samen met Joke en onze dochter Dana die ook in ’t Homerushuis gaat wonen. We hebben twee katten en twee honden, die niet naar me luisteren.

Inmiddels werken we vanuit De Koekerij alweer ruim drie jaar samen met Philadelphia. Die samenwerking bevalt uitstekend. Ik kijk uit naar een kennismaking met jullie allemaal. Wanneer jullie in de buurt van De Koekerij zijn nodig ik jullie graag uit voor een kop koffie. Tot dan!