Maandblad Bruisend komt er aan!

Begin augustus verschijnt de eerste uitgave van ons maandblad “Bruisend”. Dit blad is bedoeld voor bewoners van ‘t Homerushuis, hun familie, vrienden, coaches en toekomstige buren in het Homeruskwartier in Almere Poort. En verder natuurlijk iedereen die belangstelling heeft voor ons mooie project!

In het blad vind je informatie over het wonen in en om ‘t Homerushuis. Ook de voortgang van het project kun je hier lezen. Iedere uitgave zal ook een eigen thema krijgen. De eerste keer is dat “De Bewoners”. Hoe vinden we die? Hoe kom je in aanmerking? Hoe verloopt de aanmelding? Is het al vol? Dat soort vragen gaan we in deze eerste uitgave beantwoorden.

‘t Homerushuis komt midden in de wijk en vlak bij het centrum van het Homeruskwartier in Almere Poort. Er komt ook een ontmoetingsplek voor bewoners van het Homeruskwartier. De bewoners van het huis staan volop in het leven! Kortom ‘t Homerushuis wordt een gezellige en levendige plek voor de hele buurt: “Bruisend”.

Hiernaast of hieronder kun je je abonneren op het blad. Je ontvangt dan een digitale versie in je e-mail. Je ontvangt ook al ons andere nieuws direct in je email. Zo kun je ons mooie project op de voet volgen. Kandidaat bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen het blad thuis op de mat.

Duzz.. abonneren maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s