Het Verbindingsfestival komt er aan!

Samen Buurten is het kennis- en netwerkfestival waar wonen, werken en leven in Flevoland op een unieke manier samen gaan komen. Doe mee in november 2022! Om te leren, te ontmoeten en vraagstukken en oplossingen te bespreken. Maar we komen vooral ook bijeen om elkaar te inspireren op het gebied van het creëren én behouden van fijne buurten om in te wonen, werken en leven. 

Zorgkantoor Zilveren Kruis, Stichting Philadelphia Zorg, Doenersdreef Zorg, Ambulante Hulpverlening Midden Nederland, Decura en Triade Vitree slaan de handen ineen met het organiseren van het Verbindingsfestival Samen Buurten. Het doel van dit festival is om een belangrijke stap vooruit te zetten én een beweging op gang te krijgen in de realisatie van sociale en vitale buurten. Door middel van deze buurten, wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan de houdbaarheid van de langdurige zorg. En dat is nodig, nu al!

Meer informatie, je eigen input leveren, partner worden of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het festival en de datum? Kijk dan op www.samenbuurten.nu en meld je aan!