We staan in PoortNieuws!

Met PoortNieuws heeft Almere Poort een wijkblad in magazine-vorm, dat vier keer per jaar huis-aan-huis verspreid wordt in heel Almere Poort, inclusief Zandpoort, Duin en New Brooklyn. De oplage is momenteel al 10.000 exemplaren! Het doel van het blad is om de bewoners, instellingen en ondernemers te informeren en dichter bij elkaar te brengen. Ook wil het toekomstige bewoners zien te bereiken, bijvoorbeeld via de kavelwinkel bij het stadhuis, makelaars en leestafels.

Er staan lezenswaardige artikelen en interviews met mooie kleurenfoto’s in het blad, alsmede smaakvolle advertenties en leuke aanbiedingencoupons. Ook is er een evenementenladder met een overzicht van activiteiten in Poort. Kortom: het blad is niet alleen leuk om te lezen, maar zit ook boordevol informatie! Deze keer is er zelfs een bijlage met een actueel overzicht van vaste activiteiten in Poort, overzichtelijk verdeeld in verschillende categorieën – van watersport tot handwerken!

Het voorblad van PoortNieuws nummer 36

Wij staan met een mooi artikel in PoortNieuws 36. Zo leren de toekomstige buren ons alvast een beetje kennen en door het blad leren wij de buurt kennen. PoortNieuws 36 ligt op dit moment bij de drukker, dus voor de papieren versie nog even geduld! Je kunt het blad én de bijlage nu al bekijken op de website van PoortNieuws: www.almerepoortnieuws.nl. Of klik hier op het plaatje van Poortnieuws 36.

Veel leesplezier!

PoortNieuws op Facebook: www.facebook.com/BreedveldPoortNieuws
PoortNieuws op Instagram: @poortnieuws