Verbindingsfestival Samen Buurten

Samen Buurten is het kennis- en netwerkfestival waar wonen, werken en leven in Flevoland samen gaan komen. Het festival wordt gehouden op 14 november 2022 van 10:00 tot 17:30 in de Kunstlinie in Almere. Je komt je op een unieke, leuke en inspirerende manier bijeen om te leren, te ontmoeten, en om vraagstukken en oplossingen te bespreken. We willen elkaar vooral ook inspireren bij het maken én behouden van fijne buurten om in te wonen, te werken en te leven. Op onze website lees je hier meer over onder het kopje Community Building.

Folder Festival Samen Buurten pagina 1

Het festival is bedoeld voor buurtbewoners en medewerkers van bedrijven en instanties die in de wijk werkzaam zijn. Denk hierbij aan gemeenten, zorginstellingen, welzijnswerk, woningbouwcorporaties, enz. Kom met elkaar in contact, leer elkaar kennen en praat samen over vraagstukken die in de buurt spelen. Op het festival vind je sprekers, workshops, voorstellingen en een “belevingsplein” waar plezier voorop staat.

Het festival is dus ook leuk en interessant voor ouders en begeleiders van toekomstige bewoners van ’t Homerushuis. Gewoon meedoen in een gezellige buurt is een belangrijk onderdeel van onze visie. Je kunt je inschrijven op de website van Samen Buurten: www.samenbuurten.nu. Je kunt de folder over het festival downloaden door op de afbeelding van de folder te klikken. Of klik hier.

Zien we je daar?

Afbeelding Festival Samen Buurten