JACQUELINE

Foto van Jacqueline Schemkes

Hoi Allemaal, ik ben Jacqueline Schemkes, getrouwd met Menno en ik ben moeder van 2 kinderen, Sam (25) en Laura (21). Sam is inmiddels het huis al uit. Laura, is geboren  met het syndroom van Down, zij gaat volgend jaar in ’t Homerushuis wonen. Ze heeft er nu al onwijs veel zin in!

Ik ben zelf werkzaam als klantadviseur bij Vivium zorggroep. Dat is een grote (ouderen) zorgaanbieder in Gooi en omstreken en Amsterdam. De ouderenzorg en het begeleid wonen voor jongvolwassenen zijn wel 2 verschillende dingen maar heeft toch ook wel weer veel raakvlakken.

Ik ben door Ton gevraagd om me aan te sluiten bij de oudervertegenwoordiging van ’t Homerushuis. Dat is erg leuk om te doen en gaandeweg kom je erachter dat er nog heel veel werk verzet moet worden – buiten wat er al gedaan is – voordat we zover zijn dat “onze” kinderen kunnen gaan wonen in zo’n geweldig project als ’t Homerushuis. 

In mijn vrije tijd ben ik graag, wandelend of fietsend, in de natuur. Hoofd leeg maken en weer door. Ik doe aan (power) yoga, golf en hou van paarden. Ik zou graag het rijden weer oppakken.

Ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen in de Familieraad van ’t Homerushuis!