Maandblad Bruisend nummer 2

De tweede uitgave van het maandblad “Bruisend” is uit! Dit magazine is bedoeld voor bewoners van ‘t Homerushuis, hun familie, vrienden, coaches en toekomstige buren in het Homeruskwartier. En verder natuurlijk iedereen die belangstelling heeft voor ‘t Homerushuis!

In dit blad vind je informatie over het wonen in en om ’t Homerushuis. Iedere uitgave krijgt een eigen thema. Dit keer is dat “Community Building”. Wat is dat? Hoe doen we dat? Hoe werken we hierin samen? En waarom is dat belangrijk voor de toekomst van de zorg? Deze vragen gaan we in deze uitgave beantwoorden. Er zijn weer nieuwe bewoners die zich voorstellen en ook weer een aantal medewerkers die hun gezicht laat zien. Je leest ook over de voorgang van het project en over nieuwe ontwikkelingen.

Dit keer is Bruisend bezorgd samen met Poortnieuws nummer 36 en de PoortActief gids. Met PoortNieuws heeft Almere Poort een wijkblad in magazine-vorm, dat vier keer per jaar huis-aan-huis verspreid wordt in heel Almere Poort, inclusief Zandpoort, Duin en New Brooklyn. De oplage is momenteel al 10.000 exemplaren! Het doel van het blad is om de bewoners, instellingen en ondernemers te informeren en dichter bij elkaar te brengen. Ook wil het toekomstige bewoners zien te bereiken, bijvoorbeeld via de kavelwinkel bij het stadhuis, makelaars en leestafels.

Er staan lezenswaardige artikelen en interviews met mooie kleurenfoto’s in het blad, alsmede smaakvolle advertenties en leuke aanbiedingencoupons. Ook is er een evenementenladder met een overzicht van activiteiten in Poort. Kortom: het blad is niet alleen leuk om te lezen, maar zit ook boordevol informatie!

De PoortActief gids geeft een actueel overzicht van vaste activiteiten in Poort, overzichtelijk verdeeld in verschillende categorieën – van watersport tot handwerken! Deze gids is ook een uitgave van Poortnieuws.

’t Homerushuis staat met een mooi artikel in PoortNieuws 36. Zo leren de toekomstige buren ons alvast een beetje kennen en door het blad leren wij de buurt kennen!

Je kunt de magazines downloaden door hier op hun voorpagina’ te klikken.

Veel leesplezier!

Voorpagina Bruisend 2
Het voorblad van PoortNieuws nummer 36
Voorpagina PoortActief gids

Bruisend nummer 1 gemist? Klik hier!

PoortNieuws website: www.almerepoortnieuws.nl.
PoortNieuws op Facebook: www.facebook.com/BreedveldPoortNieuws
PoortNieuws op Instagram: @poortnieuws